е-Општина

Комплет дигитални алатки неопходни за секоја општина

контактирајте не

Апликации

Сами изберете кои апликации се потребни на вашата општина

Инфраструктура

Преглед на цела инфраструктура на една мапа

Урбана опрема

Поднесување на барање за урбана опрема

Адреси

Електронски регистар на улици и куќни броеви

Урбанистички планови

Преглед на урбанистички планови

Управување со ГУП и ДУП

Управување со урбанистички планови

Контролна табла

Брз графички преглед на најважните параметри

Зелен катастар

Преглед на целото зеленило

Пријави проблем

Граѓаните пријавуваат, општината решава

Локален економски развој

Туризам и економски зони

Задоволни корисници

Сите јавни претпријатија имаат совршен увид на својата инфраструктура

Јован Крстевски

Општина Крива Паланка

Нашите вработени редовно ја ажурираат инфраструктурата преку мобилна апликација

Оливер Јаковски

град Скопје

Сега конечно имаме целосен преглед на барањата за урбана опрема, нивниот статус и историјат

Јасна Николова

град Скопје

Не мора да се грижиме за сервери и ИТ инфраструктура и повеќе немаме такви трошоци

Никола Иванов

град Скопје

Контакт

Пишете ни за секое прашање во врска со апликациите и нивното користење.

Email:

info.skopje@gdi.net

тел:

+389 3136 359

Loading
Your message has been sent. Thank you!